Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit poctivé houbové kyselo, které si budete připravovat často a rádi

Houbová sezona je v letošním roce v plném proudu. Pokud u vás právě teď po nocích nebloudí medvědi a můžete bez obav do lesa, určitě vyrazte a nasbírejte pár krásných, zdravých hřibů, které jsou do kysela nejlepší. Pokud máte houby rádi, bude vám polévka, jež se připravuje po staletí, jistě chutnat. Pokud do lesa nechodíte, nebo houby nepoznáte, při nejhorším můžete koupit i lesní houby sušené. Jsou sice drahé, ale pokrmy z nich připravené chutnají podobně báječně, jako když si je usušíte svépomocí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

čočková polévka
Jak uvařit čočkovou polévku – recept
Čočková polévka patří ke zdravým polévkám, které nám poskytnou vlákninu, bílkoviny, díky slupkám z čočky přispěje k očistě střev, dokonale z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.