Jak uvařit takzvané francouzské lečo aneb Ratatouille | recept francouzské kuchyně
Jak uvařit takzvané francouzské lečo aneb Ratatouille | recept francouzské kuchyně. Stále mně není známo, proč má pokrm tak snadný na přípravu tak složitý název. Naopak známým faktem je, že tato francouzská verze leča je vyhlášenou specialitou. Aby těch proměnných nebylo málo, přidám další neznámou – jak z obyčejné míchané zeleniny vznikne tak excelentní výsledek s ideální konzistencí a chutí. Je to pomalým dušením ve vlastní šťávě? Přidáním notné dávky bylinek s kořením? Pravděpodobně ano, rovnice vyjde! Výsledkem je ratatouille.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
 Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept
 Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept. Neuvěřitelně elegantní spojení slaných a sladkých chutí vietnamské kuchyně, s nímž z …
 Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty
 Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty. Na Wikipedii se dočtete že šakšuka je původem severoafrický zeleninový pokrm, který se stal velm…
 Jak na rychlé asijské stir fry s tofu a čínskými nudlemi | recept
 Jak na rychlé asijské stir fry s tofu a čínskými nudlemi | recept. Rychlá asijská specialita z prudce osmažených kousků zeleniny obohacených o de…
 Jak zapéct rajčata plněná ochuceným kuskusem | recept
 Jak zapéct rajčata plněná ochuceným kuskusem | recept. Ve vývaru připravený, kořením provoněný a slaným sýrem zvýrazněný kuskus, jímž jsou naplněna a…
 Jak uvařit lečo 5× jinak | recepty
 Jak uvařit lečo 5× jinak | recepty. V následujícím článku najdete pět receptů, které by se vám mohly hodit. Konečně totiž začala dozrávat tu…
