Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít ředkvičky v kuchyni i pro zdraví

Jak využít ředkvičky v kuchyni i pro zdraví

Ředkvičky jsou plody ředkve seté, jež patří mezi nejranější a nejoblíbenější druhy jarní zeleniny. Snadno je vypěstujete ve skleníku i na záhonu, případně zakoupíte v obchodě. Ředkvičky se hodí k přípravě mnoha pokrmů a navíc působí blahodárně na naše zdraví. S tipy, jak využít ředkvičky v kuchyni i pro zdraví, Vás seznámíme v následujícím článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni
Jak využít čerstvý fenykl v kuchyni | rady a tipy. Fenyklový čaj, který se užívá proti bolestem bříška u dětí, všichni jistě velmi dobře znáte. Už jst…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.