Přejít k hlavnímu obsahu

Jak využít ředkvičky v kuchyni i pro zdraví

Ředkvičky jsou plody ředkve seté, jež patří mezi nejranější a nejoblíbenější druhy jarní zeleniny. Snadno je vypěstujete ve skleníku i na záhonu, případně zakoupíte v obchodě. Ředkvičky se hodí k přípravě mnoha pokrmů a navíc působí blahodárně na naše zdraví. S tipy, jak využít ředkvičky v kuchyni i pro zdraví, Vás seznámíme v následujícím článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak pěstovat a využít ačokču
Jak pěstovat a využít ačokču | návod na pěstování a využití ačočky. Ačokča (latinsky Cyclanthera pedata) se u nás dnes již stává poměrně známou a…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.