Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zavařit švestky ve vlastní šťávě | polotovar na knedlíky a koláče

Jak zavařit švestky ve vlastní šťávě | polotovar na knedlíky a koláče

Jak zavařit švestky ve vlastní šťávě | polotovar na knedlíky a koláče. Chcete si i v zimě pochutnat na švestkových koláčích nebo knedlících a místa v mrazáku je málo? Zkuste švestky zavařit ve vlastní šťávě! Chutnají lépe než kompotované, na koláčích výborně drží tvar a nepouštějí šťávu při pečení, takže se nestane, že budete mít rozmáčené těsto. Pokud jsou švestky hodně zralé, lze je zavařit i bez přidaného cukru. Vydrží celý rok a nekazí se, mám to osobně vyzkoušené.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zpracovat brusinky | recepty
Jak zpracovat brusinky | recepty
Jak zpracovat brusinky | recepty. Dnes se s vámi podělím o recepty na zpracování brusinek. Všechny recepty jsou mnohokrát odzkoušené a snadné. Brusink…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.