Jak zpracovat rebarboru – 3 nové způsoby | nejlepší recepty
Rebarbora – krásná rostlina s dekorativními květy je ozdobou každé zahrádky. Kuchyňsky zpracovat se dají její silné řapíky, ostatní části rostliny jsou jedovaté. Řapíky mohou být zelené nebo v různých odstínech červené barvy, přičemž barva nemá žádný vliv na chuť. Rebarbora je zelenina, ale v receptech ji používáme jako ovoce. Nejvyhlášenější jsou recepty na rebarborové koláče, neodmyslitelně patřící k jaru, kterých (ty nejlepší) máme několik i na našich stránkách. Dnes vám chceme poradit, jak z rebarbory udělat i něco nového, jiného a netradičního. Návody najdete v článku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
 Jak uvařit domácí kečup | recepty mezinárodní kuchyně
 Jak uvařit domácí kečup | recepty mezinárodní kuchyně. Kečup si můžete koupit i v tom nejmenším vesnickém obchůdku, ale doma vyrobený (a třeba z…
 Jak připravit domácí BBQ omáčku z jahod a borůvek | letní recept
 Jak připravit domácí BBQ omáčku z jahod a borůvek | letní recept. Co by to bylo za grilování bez barbecue omáčky! Doma připravené omáčky jsou mnohem c…
 Jak udělat domácí variaci na omáčku Tabasco | recept
 Domácí variace na omáčku Tabasco | recept. Omáčka Tabasco je octový extrakt z pálivých tabasco papriček. Používá se ke kořenění pokrmů. Origináln…
 Jak připravit sladký dýňový topping se skořicí | recept
 Neobyčejný dýňový topping, který uskladněný ve sklenici vydrží do dlouhé zimy. Svou neobvyklou vůní a sladkou chutí zpříjemní zimní dny, kdy u srdce z…
 Jak na kuřecí mletou směs s „asijskou“ chutí a vůní | recept
 Ať sebevíc netradiční a exotické, ovšem zaručeně působivé. Tradiční asijské spojení pikantních a jemných chutí i vůní zapůsobí i v této kuřecí ml…



