Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zpracovat rebarboru – 3 nové způsoby | nejlepší recepty

Jak zpracovat rebarboru – 3 nové způsoby | nejlepší  recepty

Rebarbora – krásná rostlina s dekorativními květy je ozdobou každé zahrádky. Kuchyňsky zpracovat se dají její silné řapíky, ostatní části rostliny jsou jedovaté. Řapíky mohou být zelené nebo v různých odstínech červené barvy, přičemž barva nemá žádný vliv na chuť. Rebarbora je zelenina, ale v receptech ji používáme jako ovoce. Nejvyhlášenější jsou recepty na rebarborové koláče,  neodmyslitelně patřící k jaru, kterých (ty nejlepší) máme několik i na našich stránkách. Dnes vám chceme poradit, jak z rebarbory udělat i něco nového, jiného a netradičního. Návody najdete v článku. 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.