Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké je tajemství dokonalé domácí zmrzliny? Stačí pár surovin a ten správný postup

Léto a zmrzlina patří k sobě. Dokonce i ti, kteří ji obvykle nejedí, si s horkými dny u vody nebo doma na terase pár kopečků smetanového krému nebo ovocného sorbetu dopřejí. Můžete mít své oblíbené značky, ale co když máte doma obzvlášť náročné mlsouny, kteří se dožadují poctivé zmrzliny? Nebo co když chcete i při mlsání brát ohledy na svou linii? Pak je na místě vyrobit si vaničku mraženého krému nebo sorbetu doma, jen z těch surovin, které máte rádi. Jak na to?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.