Přejít k hlavnímu obsahu

Jaký oběd připravit na Silvestra? Kuřecí maso v jemné červené omáčce vás nadchne

Silvestr je dnem, kdy většina z nás myslí hlavně na večerní oslavy. Právě proto by měl být oběd spíše lehčí, ale přesto dostatečně chutný a slavnostní. Ideální volbou je kuřecí maso v jemné červené omáčce, které nezatíží trávení, dobře zasytí a zároveň krásně zapadne do posledního dne v roce svou barvou i chutí.

Červená omáčka navíc působí slavnostně a lze ji připravit na několik způsobů – z rajčat, papriky nebo s trochou vína. Výhodou tohoto jídla je také rychlá příprava a možnost snadného ohřátí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit kohouta na víně?
Dušený kohout v bohaté máslové omáčce z červeného vína – ano, mluvíme o klasickém „coq au vin“! Tento tradiční francouzský guláš je překvapivě jednodu…