Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct plněnou sekanou | recept

Jak upéct plněnou sekanou | recept

Plněná sekaná | recept. Pokrmy z mletého masa jsou oblíbené především pro svoji nenáročnost a rychlost přípravy. Mleté maso si nechte umlít raději u řezníka, kupujete-li balené, přesvědčte se o složení. V prodeji jsou balíčková masa předem ochucená nebo osolená. Kupujte takové, kde je 50 % hovězího a 50 % vepřového masa. Dejte si pozor i na barvu, musí být růžová, čím víc bílá, tím je mleté tučnější. Nejlepší volba je koupit maso v řeznictví, kde ho před vámi umelou z vybraných kusů masa. Pojďte si upéct vynikající plněnou sekanou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct velikonoční sekanou | recept
Jak upéct velikonoční sekanou | recept
Velikonoční sekanou | recept. O Velikonocích je zvykem, častěji než kdy jindy, využívat při přípravě jídel vejce a divoce rostoucí bylinky. Velik…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.