pálivá

Jak upéct vepřové maso v cibuli | recept

Jak upéct vepřové maso v cibuli | recept. Vepřové maso s cibulí je další recept na jídlo z jednoho hrnce. Minimum surovin, práce i nádobí a výsledek je naprosto skvělý. Pokrm z vepřového masa se podává teplý i studený po rozležení. Ohřátý druhý den...

Jak uvařit polévku z bílých fazolí | recept

Polévka z bílých fazolí | recept. V chladnějších dnech se do jídelníčku vracejí zahuštěné polévky. Většinou jsou hodně syté, a tak se k nim hodí lehčí hlavní jídlo. Někdy se podávají s pečivem jako náhrada oběda. Polévka z dnešního receptu má svůj...

Jak připravit ďábelské kuřecí kousky | recept

Ďábelské kuřecí kousky | recept. Smažená jídla by se měla zařazovat do jídelníčku jen výjimečně, neprospívají našemu zdraví. Jak už to ale tak většinou bývá, nezdravá jídla většinou dobře chutnají. Uvedený recept je toho důkazem. Neuvádím záměrně...

Jak uvařit rebarborové čatní (chutney) | recept

Rebarborové čatní (chutney) | recept. Čatní neboli chutney vznikla v Indii. Tradičně se podává ke grilovanému nebo pečenému masu a má k němu vytvářet chuťový kontrast. Čatní se hodí i jako příloha k sýrům. Čatní může mít různé podoby, chutnat sladce...