Přejít k hlavnímu obsahu

Pánve na palačinky a zdraví: jaké jsou výhody a nevýhody různých materiálů a technologií

Pánve na palačinky a zdraví: jaké jsou výhody a nevýhody různých materiálů a technologií

Napadlo vás někdy, že by vaše kuchyně mohla být zdrojem toxicity? Ano, bohužel v závislosti na materiálu a povlaku nejsou pánve a hrnce vždy zdravotně nezávadné. Toxické chemikálie jako nikl, kobalt a hliník mohou znamenat zdravotní riziko. Při přípravě zdravého jídla je proto důležité používat „zdravé“ pánve.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak vybrat domácí filtr na vodu?
Jak vybrat domácí filtr na vodu?
Kvalitní voda je nezbytná pro náš život z mnoha důvodů. Mnohé určitě ihned vyjmenujete, jsou však i takové, které vás třeba v první chvíli nenapadnou.…
Jak uspořádat kuchyň | rady a tipy
Jak uspořádat kuchyň | rady a tipy
Jak uspořádat kuchyň | rady a tipy. Kuchyně je místem, kde se nejvíce pracuje. Proto je zařízena nejvíce spotřebiči. Někdo ale třeba nemá tolik…