nové koření
Nejnovější články v kategorii
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept. Recept na netradiční úpravu bílé vinné klobásy pochází z polské kuchy…
Domácí koření na dýni | recept. Podzim je ve znamení sklizně a následného zpracovávání dýní. Dýně mají velmi široké uplatnění v kuchyni. Přidáváme je…
Jemná hořčice podle našich babiček | recept. Máte chuť vyzkoušet si výrobu domácí hořčice podle starého receptu našich babiček? Není to…
Jak uvařit hovězí bourguignon | recept. Následující úprava hovězího masa má svůj původ ve Francii. Stejně jako mnoho jiných pokrmů má i tent…
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné,šw a proto se výborně…
Koření na sušenky Spekulky | recept. Jestliže patříte k milovníkům kořeněných sušenek tzv. Spekulek, tak vám přijde vhod následující návod na směs koř…
Losos na grilu ve francouzské úpravě Graved Lax osloví svou delikátní jemnou chutí. Důležité je mít panenský olivový olej! Lososa si samozřejmě nejprv…