rady a tipy
Nejnovější články v kategorii
Jak fungují naše vnitřní hodiny a jak toho využít | rady a tipy. To, jak se cítíme během dne, je často závislé na našich vnitřních hodinách. Zatímco v…
Jak využít javorový sirup | rady a tipy. Javorový sirup je chuťově velmi dobrá a zároveň zdravá alternativa běžně používaných sladidel. Vyr…
Jak zpracovat kopr | rady a tipy. Kopr vonný je známá aromatická bylinka používaná zejména při zavařování okurek nebo k přípravě kulajdy či…
Jak se vaří káva v džezvě | rady a tipy. Ráno nasypeme poslepu do šálku trochu mleté kávy, zalijeme ji vroucí vodou z rychlovarné konvice a je hotovo.…
Sladké a šťavnaté melouny milují snad všichni. Melouny jsou sice subtropickým ovocem a potřebují mnoho tepla a dostatek živin, při správné péči si je…
Rozhodli jste se pro pěstování rajčat a toužíte po velké úrodě? Namnožte si rajčata. Možná jste o tom doposud neslyšeli, ale tyčková rajčata si m…
Brambory jsou chutné, zdravé a v kuchyni nepostradatelné. Nejlepší jsou však ty z vlastní zahrádky. Pokud jste se rozhodli pro pěstování vlastních bra…
Jak využít ptačinec žabinec | rady a tipy. Ptačinec žabinec (ptačinec prostřední, latinsky Stellaria media) je jednoletá bylina, se kterou se čas…
Jak využít rostlinné proteiny | rady a tipy. Pod pojmem práškový protein si možná představíte cosi nezdravého používaného v posilovnách. Ros…
Rozhodli jste se letos pěstovat vlastní rajčátka? Březen je vhodným obdobím k výsevu rajčat. Pokud si nevíte rady, jak na takový výsev, neva…