Přejít k hlavnímu obsahu

restaurace

Obrázek není k dispozici
Jak správně dávat spropitné
Spropitné, dýško, tringelt – na Západě standard, v České republice fenomén, který bohužel stále často budí rozpaky. Jak velkou částku věnovat obsluze…
Jak si poradit s výběrem restaurace?
Restaurací je v České republice jako hub po dešti. K naší smůle je realita taková, že si na restauratéra „hraje“ i ten, kdo nemá s vařením a vedením t…

Nejnovější články v kategorii

Restaurací je v České republice jako hub po dešti. K naší smůle je realita taková, že si na restauratéra „hraje“ i ten, kdo nemá s vařením a vedením t…
Sommelier a vicemistr soutěže The Best Sommelier in the World 2010 Milan Krejčí ve videu vody Rajec radí, jak dodržovat zásady podávání vody k vínu. P…
Obrázek není k dispozici
Spropitné, dýško, tringelt – na Západě standard, v České republice fenomén, který bohužel stále často budí rozpaky. Jak velkou částku věnovat obsluze…
Subscribe to restaurace