Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na jarní pomazánku s pažitkou | recept

13. Květen 2018

Pažitka obsahuje velké množství vitaminů a má jemně cibulovou chuť, díky které se skvěle hodí do pomazánek. Připravte si chutnou jarní pomazánku s pažitkou, jarní cibulkou a ředkvičkami, příprava je velmi snadná a na čerstvém pečivu báječně chutná. Podrobný postup přípravy naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Bylinky.

Co je potřeba

  • jarní cibulka
  • pažitka
  • 5 ředkviček
  • 400 g čerstvého sýra
  • 1 lžička hořčice
  • sůl a pepř
  • kousek avokáda
  • ½ kedlubny
  • 1 menší červená řepa
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zpracovat houbu Špičku obecnou
Letos je mimořádně příznivé počasí a tak v hojné míře roste mnoho druhů hub. Nemusíte ani chodit do lesa, houbička, kterou vám chci představit a nabíd…
Jak zpracovat třešně
Sezóna třešní je již v plném proudu, a pokud jste se jich již dosyta najedli v syrovém stavu či v bublanině, jistě přemýšlíte, jak zbýv…
Jak využít muškátový oříšek a květ
Muškátový oříšek i muškátový květ jsou druhy koření, které se u nás využívají zejména při přípravě nádivek, paštik nebo třeba bešamelu. Jedná se o čás…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.