Jak na snadná švestková povidla | recept
Švestková sezona je v plném proudu a byla by velká škoda ji nevyužít. Máte-li švestky rádi, vyrobte si z nich domácí povidla. Domácí povidla jsou velmi snadná na přípravu a velkou výhodou je, že neobsahují žádná „éčka“ a náramně chutnají. Jak uvařit švestková povidla krok po kroku se dozvíte v následujícím videoreceptu od Martiny Láskové.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit ovocný rosol s mátou | recept na jablečný rosol
Ovocný rosol s mátou | recept z jablek. Dříve, před dobou supermarketovou, naše babičky zpracovávaly všechno ovoce, které se jim urodilo na zahrádce n…
Jak uvařit šípkový džem (povidla) | recept
Šípkový džem | recept. Během září a počátkem října dozrávají plody plané růže ─ šípky. Šípky sbíraly už naše babičky a připravovaly z nich různé pocho…
Jak udělat hrušková povidla | recept
Recept na klasická hrušková povidla. Hrušková povidla jsou polotovarem pro pečení buchet a koláčů v době, kdy není sezonní ovoce, a nebo je příliš dra…
Jak upéct ovocný koláč z ječné mouky s mákem
Jak upéct ovocný koláč z ječné mouky s mákem | recept na ovocný koláč. Ječná mouka se v kuchyni při pečení moc nepoužívá, obsahuje málo lepku, a proto…
Jak udělat ovocné knedlíky z tvarohového těsta se strouhankou | recept i pro diabetiky
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta se strouhankou | recept i pro diabetiky. Ovocné knedlíky k létu patří. Dozrává mnoho druhů ovoce a knedlíky se moh…