Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na svatomartinská husí stehna s knedlíkem a zelím

husí stehna

Svatý Martin a husa k sobě patří už po staletí. Tradiční svatomartinské hody jsou symbolem konce podzimu, hojnosti a sdílení s rodinou. Celá husa ale může být pro menší domácnost příliš náročná nejen na množství jídla, ale i na přípravu. Proto vám nabízíme chutný recept na husí stehna, která jsou stejně lahodná a dobře se hodí k typickým přílohám — knedlíku a dušenému zelí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit kohouta na víně?
Dušený kohout v bohaté máslové omáčce z červeného vína – ano, mluvíme o klasickém „coq au vin“! Tento tradiční francouzský guláš je překvapivě jednodu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.