Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na zapečenou smetanově-máslovou růžičkovou kapustu | recept i pro vegetariány

Jak na zapečenou smetanově-máslovou růžičkovou kapustu | recept i pro vegetariány

Jak na zapečenou smetanově-máslovou růžičkovou kapustu | recept i pro vegetariány. Chuťově výrazné kapustičky jsou ve spojení s lahodnou smetanou a na másle opraženou strouhankou opravdovou delikatesou. Máslově jemnou, dokonale krémovou a navíc neskutečně snadnou a rychlou na přípravu. Zapečené kapustičky lze servírovat coby bezmasý pokrm s vařenými bramborami či opečeným toastem, ale i jako zeleninovou přílohu k masu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.