Přejít k hlavnímu obsahu

Jak péct zdravější vánoční cukroví – obecné rady

Tradiční vánoční cukroví se většinou peče z ingrediencí, díky kterým nám kolísá hladina cukru v krvi (tradiční cukroví má poměrně vysoký glykemický index). Hladina cukru v krvi po konzumaci takového cukroví rychle stoupne a následně rychle klesne. Rychlý pokles vyvolá další chuť na sladké. Tímto procesem se také vyčerpává slinivka. Proto zkuste alespoň některé ingredience nahradit zdravějšími variantami, upéct si zdravější vánoční cukroví a udělat tak něco pro své zdraví.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.