Jak připravit Boston Cream Pie, koláč s polevou a smetanově-žloutkovým krémem?
Máte rádi vláčné koláče, krémové řezy a moučníky s polevou, které se doslova rozplývají na jazyku? Pak musíte ochutnat Boston Cream Pie, což je dokonalá kombinace piškotu, lahodného pudingového krému a polevy nahoře. Pochází z amerického Massachusetts a po celém světě si našel spoustu milovníků, stejně jako např. anglický dezert posset, který dokonale umí nahradit italskou panna cottu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak využít výtečné kynuté těsto na štrúdl? Přináší nekonečné možnosti
Kynuté těsto patří mezi nejvoňavější poklady domácí kuchyně. Je vláčné, nadýchané a přitom pevné natolik, že unese i bohatou náplň. Tradičně se z něj…
Jak na dýňovo-čokoládové brownies s ořechy: vláčné, tmavé a podzimně hříšné
Podzim bez dýně? Nemožné. A co teprve, když se tahle podzimní královna spojí s čokoládou do hutného, voňavého a sytě tmavého dezertu! Dýňovo-čokoládov…
Jak upéct svatomartinské koláčky s povidly — domácí recept
Na svatého Martina voní české kuchyně pečenou husou, mladým vínem a sladkými koláčky. Tyto malé nadýchané kousky, plněné povidly, tvarohem nebo mákem,…
Jak upéct voňavé a hezké svatomartinské husičky a koníky z lineckého těsta
Svatomartinské slavnosti jsou časem, kdy pečete tradiční sladké husičky a koníky z lineckého těsta. Tyto malé symboly hojnosti a radosti patří k listo…
Jak na halloweenské koláčky, perníčky, muffiny a jiné dobroty pro malé i velké
Halloween není jen o dýních a strašidelných kostýmech, ale i o zábavném pečení. Drobné sušenky, koláčky a perníčky ve tvaru duchů, netopýrů či pavouků…





