Jak připravit Boston Cream Pie, koláč s polevou a smetanově-žloutkovým krémem?
Máte rádi vláčné koláče, krémové řezy a moučníky s polevou, které se doslova rozplývají na jazyku? Pak musíte ochutnat Boston Cream Pie, což je dokonalá kombinace piškotu, lahodného pudingového krému a polevy nahoře. Pochází z amerického Massachusetts a po celém světě si našel spoustu milovníků, stejně jako např. anglický dezert posset, který dokonale umí nahradit italskou panna cottu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct výborný a zajímavý řez Dunajské vlny s meruňkami?
Je spousta moučníků, do kterých patří i sezónní ovoce. Ovšem ne všechny vypadají tak dokonale, jako právě řez Dunajské vlny. Jestliže jej upečete, s…
Jak upéct rychlou a výbornou bublaninu s černým rybízem
Klasickou bublaninu známe všichni. Tahle je trochu jiná v tom, že ji posypeme nejen ovocem, ale také posypkou. Tu uděláte naprosto jednoduše ze s…
Jak upéct delikátní, svěží cheesecake s malinami nebo ostružinami?
Cheesecake patří k nejoblíbenějším moučníkům, které mají rádi dospělí i děti. Lze jej připravit z mnoha různých surovin s přihlédnutím…
Jak upéct luxusní nadýchané řezy zvané „kardinál“?
Existují řezy a dorty, které když ochutnáme, nikdy na ně nezapomeneme. Jsou totiž něčím výjimečné a může to být jak vzhled, tak chuť, kombinace zajíma…
Jak na výborné ovocné knedlíky hotové „šup, šup“?
Je spousta způsobů, jak si můžeme usnadnit vaření. K těm velmi oblíbeným patří používání papiňáků, robotů, pekáren nebo třeba instantních surovin…