Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit dokonalé halušky? Vyzkoušejte tradiční i moderní variace

Halušky jsou ikonickým jídlem slovenské a valašské kuchyně, které si získalo oblibu i u nás. Ačkoliv se nejčastěji připravují s brynzou a slaninou, existuje celá řada chutných obměn, díky nimž si je může dopřát každý – včetně vegetariánů, veganů nebo těch, kdo hledají lehčí verzi.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat maďarské halušky | recept
Jak udělat maďarské halušky | recept
Jak udělat maďarské halušky | recept. Maďarské halušky podáváme k tradičnímu maďarskému guláši. Jak recept na maďarské halušky vypadá a čím se od…
Jak upéct staročeský trdelník | recept
Jak upéct staročeský trdelník | recept
Jak upéct staročeský trdelník | recept. Trdelník zná určitě každý. Váleček z kynutého těsta pečený na kovové trubce a sypaný cukrem a skořicí se často…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.