Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí rybízový likér | recept na Creme de Cassis a francouzský Kir

Jak připravit domácí rybízový likér | recept na Creme de Cassis a francouzský Kir

Jak připravit domácí rybízový likér | recept na Creme de Cassis a francouzský Kir. Máte i letos svůj rybízový keřík obtěžkaný stovkami černých kuliček, ale už vás nebaví dělat pořád dokola jen marmelády a bublaniny? Vyzkoušejte tentokrát něco nového, něco svěžího, elegantního a nechte se unášet chutí léta v jediné skleničce. Připravte si vynikající rybízový likér. Z tohoto rybízového likéru pak jednoduše namícháte francouzskou osvěžující specialitu Kir, která vás určitě překvapí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jana Tkadlecová (neověřeno) | Ne, 07/16/2023 - 11:28

Krásný den. Bez váhání po objevení receptu jsem vyrobila. Jen jsem trochu vytunila - vodku kvalitní ruskou a rum bily kubánský no a cukr třtinový. Je to bomba :) Za mě doporučuji

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.