Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí zapékané müsli s mákem a švestkami | recept

Jak připravit domácí zapékané müsli s mákem a švestkami | recept

Zapékané müsli | recept. Müsli je často považováno za zdravou snídani, velice však záleží na jeho složení. Müsli, které je běžně k dostání v obchodech, je plné „éček“, cukru a dalších škodlivých látek, které nám rázem ze zdravého pokrmu dělají kalorickou bombu. Přitom připravit si tuto oblíbenou snídani v domácích podmínkách není až tak těžké. Ingredience lze snadno obměňovat podle chuti. Pojďte si připravit zdravé domácí müsli, určitě vám zachutná.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na nadýchanou jáhlovou kaši | recept
Jak na nadýchanou jáhlovou kaši | recept
Nadýchaná jáhlová kaše | recept. Jáhly jsou výborná, avšak docela opomíjená obilovina. Jsou přirozeně bezlepkové a můžeme je použít namísto rýže jako…