Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept

Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept

Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept. Rillettes je výraz pro zalévané maso roztrhané na kousky. V každé oblasti Francie se připravuje jiným způsobem a můžete se setkat s rillettes připraveným z vepřového masa, husy, kachny i králíka popř. kombinací různých druhů. Maso se dusí velmi dlouho a je jen lehce ochucené, aby vynikla přirozená chuť. Je výhodné tuto specialitu připravovat ve větším množství, v chladničce vydrží měsíc a můžete ji i zavařit.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.