Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit francouzský salát podle původní normy | recept

Francouzský salát, receptura ČSN 50147. Francouzský salát byl a stále je oblíben těmi, kdož ve svačinovém salátu nehledají kousky masa. Není tam. Hlavní chuťovou složkou salátu s výrobním označením francouzský je kořenová zelenina. Známe přesná množství všech použitých surovin a přísad. Tradiční recepturu francouzského salátu podle československé státní normy nabízíme i čtenářům JakTak.

Diskuze k článku

Přidat komentář

IvanS (neověřeno) | Ne, 03/20/2016 - 19:23

Mate zly hmotnostny udaj pre worcester v recepte. My byt 5g.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.