Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit krůtí pečínku s nádivkou a pečenou zeleninou | recept

Jak připravit krůtí pečínku s nádivkou a pečenou zeleninou | recept

Krůtí maso je v české kuchyni tradičně vcelku podceňováno. A tak v našem jídelníčku hraje pouze okrajovou roli, přestože mnozí odborníci na výživu tvrdí, že maso krůty je mnohem zdravější než široce oblíbené kuřecí. V tomto receptu na krůtí pečínku s nádivkou a pečenou zeleninou naleznete jednoduchý návod, jak si při pečení tohoto masa zajistit skvělý výsledek. Tento recept jsem si přinesla od své maminky, která podobně upravovala kuře. Trochu jsem si ho přizpůsobila a kuře nahradila krůtím. A vzniklo tak velice chutné jídlo, po němž se hned zapráší.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat nádivku do kuřete | recept
Jak udělat nádivku do kuřete | recept
Nádivka do kuřete? Pečené kuře s nádivkou, brambory a kompot , to je menu doslova vonící domácí pohodou. A pro některé i vzpomínka na dobu, kdy – jak…
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak udělat kuře Marengo | recept
Jak udělat kuře Marengo | recept
Recept na kuře Marengo. Kuře Marengo patří do klasického fondu světové kuchyně. Najdeme je na jídelníčku většiny hotelových restaurací a v receptářích…