Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit krůtí prsa v tvarůžkovém těstíčku | recept

Krůtí prsa v tvarůžkovém těstíčku | recept. Maso z krůtích prsou má nevýraznou chuť, při kuchyňské úpravě ho proto výrazněji kořeníme. Chuť masa zvýrazní i některé sýry – například sýr Niva, sýry parmazánového typu, uzené sýry a výborně se uplatní Olomoucké tvarůžky. Tvarůžky při zpracování přijdou o svoji typickou vůni, ale dodají masu zajímavou příchuť. Žádný strach mít nemusíte z toho, že kuchyni nevyvětráte, zápach při smažení není cítit. Jestliže máte v oblibě sezamová semínka, můžete je přidat k obalovací směsi. Přeji vám dobrou chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.