Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit kuřecí prsa po myslivecku

Jak připravit kuřecí prsa po myslivecku | recept na minutku z kuřecího masa

Jak připravit kuřecí prsa po myslivecku | recept na minutku z kuřecího masa. Kuřecí maso se na talíři nikdy neomrzí. Je tolik způsobů jak ho připravit, stačí si jen vybrat z nepřeberného množství receptů. Dnes se s vámi podělím o recept na minutku z kuřecích prsíček. Směsi dodává pikantní a nezvyklou chuť závěrečné dochucení rybízovým džemem. Džem nevynechávejte, bez něj to není ono. Nebojte se, vyzkoušela jsem za vás. 

Diskuze k článku

Přidat komentář

František - au… (neověřeno) | Pá, 02/19/2021 - 19:23

Kuracie prsia pripravujem už viac ako 60 rokov. Aj tento spôsob ma kladne oslovil. Rozhodne, teda ak je to na poľovnícky spôsob, do neho dávam mletú borievku (jalovec) a pred restovaním pečeň marinujem aspoň 120´ v plnotučnej Liptov horčici. Okreb viničkového džemu je veľmi vhodný aj džem brusnicový.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.