Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit lehký letní salát z kedlubny | recept

Lehký letní salát z klednubny | recept. V létě, více než kdy jindy, obohacujme jídelníček saláty z čerstvé sezonní zeleniny. Jsou zdravé, tuzemská zelenina je v sezoně nejchutnější a s přídavkem šunky, sýra nebo vajec snadno zhotovíme rychlou večeři. V době, kdy je přebytek kedlubnů, vyzkoušejte salát se smetanou, vejcem a šunkou. Chutná dobře, zasytí a pokud zaměníte smetanu za bílý jogurt, je vhodný i pro dietáře. Poměr surovin uvádím orientačně.

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.