Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit lehký salát z bulguru | recept

Jak připravit lehký salát z bulguru | recept

Lehký salát z bulguru | recept. Nabízím recept na salát z bulguru, který přijde vhod jako lehký oběd nebo večeře v parných letních dnech. Bulgur se vyrábí z nalámaných zrn tvrdých odrůd pšenice. Je větší a chutnější než známější kuskus. Má oříškovou chuť. V české kuchyni se dá použít všude tam, kde rýže nebo kroupy. Je lehce stravitelný, díky vláknině podporuje činnost střev. Obsahuje vitamin A, fosfor, železo, hořčík a minimum tuků. Jeho příprava je snadná, dá se koupit i předvařený.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit šopský salát | recept
Jak připravit šopský salát | recept
Jak připravit šopský salát | recept. Saláty nejčastěji připravujeme v létě, kdy je dostatek čerstvé zeleniny na pultech obchodů, nebo máme k disp…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.