Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit lívance bez kynutí z podmáslí | recept

Jak připravit lívance bez kynutí z podmáslí | recept

Lívance sice tradičně patří hlavně k letním jídlům, kdy je vhodně doplňuje čerstvé sezónní ovoce. Avšak proč si je nedopřát třeba i v zimě? Lívance od babičky vyžadují čas na kynutí, jsou tedy obvykle na přípravu náročnější než palačinky, kterým pak právě z časových důvodů mnohdy dáváme přednost. Avšak i toto lze obejít. Díky podmáslí, díky němuž nemusíme do lívancového těsta přidávat droždí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.