Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit nejlepší domácí sušené hovězí maso (jerky), které si zamilujete

sušené maso

Domácí sušené maso má zvláštní kouzlo – a jakmile ho jednou ochutnáte, už se ke kupovanému nejspíš nevrátíte. Tento recept vznikal roky metodou pokus–omyl, a podle mnoha reakcí je to opravdu jedno z nejchutnějších jerky, které kdy jedli. Výsledkem je dokonale vyvážená chuť sladkého, slaného a kouřového aroma. Ideální pro milovníky poctivých masových dobrot!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat kuře à la bažant | recept
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.