Jak připravit nejlepší domácí sušené hovězí maso (jerky), které si zamilujete
Domácí sušené maso má zvláštní kouzlo – a jakmile ho jednou ochutnáte, už se ke kupovanému nejspíš nevrátíte. Tento recept vznikal roky metodou pokus–omyl, a podle mnoha reakcí je to opravdu jedno z nejchutnějších jerky, které kdy jedli. Výsledkem je dokonale vyvážená chuť sladkého, slaného a kouřového aroma. Ideální pro milovníky poctivých masových dobrot!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jaké recepty zvolit při grilování na Den dětí
Máte-li doma gril, bylo by škoda nevyžít jej pro skvělá grilovaná jídla na Den dětí. Že nevíte, která by to měla či mohla být? Nemáte nápady a inspira…
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak uvařit krémovou rybí polévku z aljašské tresky | recept
I tato jednoduchá rybí polévka z aljašské tresky může zazářit na vánočním stole a potěšit svou krémově jemnou chutí a konzistencí. Hospodyňky pak…
Jak na kuřecí mletou směs s „asijskou“ chutí a vůní | recept
Ať sebevíc netradiční a exotické, ovšem zaručeně působivé. Tradiční asijské spojení pikantních a jemných chutí i vůní zapůsobí i v této kuřecí ml…