Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit nevařený Makový koláček Jablkáček

Máte rádi stravu z čerstvých, nevařených surovin? Pojďte si vyzkoušet připravit nevařený Makový koláček Jablkáček. Tento koláček je velmi chutný, jednoduchý na přípravu a plný vitamínů, neboť žádnou ze surovin není třeba vařit. Jistě budete sami překvapeni, jak snadno lze vytvořit zdravou a sladkou delikatesu. Co budete k přípravě Makového koláčku Jablkáčku potřebovat? Jsou to pouze tyto suroviny: jablka, mák, sušený kokos, sirup z agáve, mandle či oříšky k ozdobení. Chcete-li mlsat zdravě a chutně, určitě zhlédněte následující video s podrobným postupem přípravy Makového koláčku Jablkáčku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Kam je to video PŘILOŽENO, odkud bych si ho mohl stáhnout a přehrát aspoň off-line? Jediné video je asi ZABUDOVÁNO do stránky tam, kde je šedý obdélník a v něm odmlouvání Firefoxu, že kvůli bezpečnosti a zranitelnosti to přehrávat nebude... (You Tube se neštítí a v pohodě přehraje) Je od Vás hezké, že dbáte o negramotné, ale psaný recept by se hodil (aspoň nám gramotným)...

vera zugarová (neověřeno) | Pá, 09/11/2015 - 09:37

zatím jsem to nezkoušela, ale vypadá to moc dobře

Ivica (neověřeno) | So, 01/30/2016 - 14:38

chcela by som recept,ten som tu nenašla,rada by som ho skúsila,dakujem

Helena Her (neověřeno) | So, 10/10/2015 - 11:19

Jablkáček vypadá dobře, ale myslím, že bych mák s kokosem nejdřív uvařila v mléce, a pak přidala sirup AGAVE, bála bych se jíst nevařený mák!!! :)

oli (neověřeno) | So, 11/28/2015 - 08:06
Marian Tkáč (neověřeno) | So, 12/19/2015 - 20:14

Nenašiel som písanú formu receptu.

Další zajímavé články

 Jak udělat broskvový kompot | recept
Jak udělat broskvový kompot | recept
Broskvový kompot | návod jak zavařovat broskve. Mít v zásobě broskvový kompot je pro kuchaře malá výhra. Upotřebení broskvového kompotu je široké a za…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.