Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pečenou vepřovou plec na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem

Klasika, která nikdy nezklame. Skvěle se hodí na slavnostní oběd ke Dni otců – voňavé maso, poctivý výpek, domácí špenát a knedlík, co zasytí. A hlavně: jídlo, které chutná jako od babičky, ale s vaším osobním dotekem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

grilovaný bůček
Jak ugrilovat vepřový bůček?
Bůček je bezesporu skvělé jídlo, když víme, jak na něj. A to se pak "olizují" mladí i staří, ženy i muži. Stačí k němu pak podat pár skvělých delikate…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.