Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pohankový salát s mrkví, polníčkem a hráškem | recept

Jak připravit pohankový salát s mrkví, polníčkem a hráškem | recept

Pohankový salát | recept. Pohanka slaví již několik let návrat do české kuchyně. Neustále jsou zdůrazňovány její pozitivní účinky na lidské zdraví, především při žilních onemocněních. Její využití je poměrně široké, z pohanky lze připravovat sladké kaše, můžeme ji přidávat do polévek či ji využít jako přílohu. V tomto receptu pohanka tvoří základ pro salát, který poslouží jako lehký oběd nebo večeře. Pohanka je doplněná mrkví, salátem polníčkem, hráškem a zelenou paprikou. Případně lze zeleninu doplnit podle chuti i dalšími druhy.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.