Jak připravit staročeské jídlo s názvem Burian | recept
Naše prababičky se musely v kuchyni umět pěkně ohánět. Rozhodně neměly tolik surovin, jako my dnes, což ale rozhodně nebylo na škodu. Díky tomu mohla vzniknout řada receptů s netradiční ale velmi chutnou kombinací ingrediencí. Mezi ně patří i jídlo s názvem Burian.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct bramborový makovec
Jak upéct bramborový makovec | recept na makovec z vláčného těsta s přídavkem brambor. Makovec podle následujícího receptu má několik výhod – do těsta…
Jak upéct různé druhy pečiva z bramborového kynutého těsta
Bramborové kynuté těsto podle následující receptury je univerzální a můžete z něj upéct tyčky, preclíky nebo i dalamánky. S těstem se trochu hůře prac…
Jak upéct vepřové koleno se zeleninou a vínem
Jak upéct vepřové koleno se zeleninou a vínem | recept na pečené domácí koleno. Vepřové koleno, aby bylo krásně měkké, vyžaduje delší tepelnou úpravu.…
Jak upéct bramborové koláčky se zeleninou a slaninou
Jak upéct bramborové koláčky se zeleninou a slaninou | recept na slané koláčky. Recept na tyto slané koláčky jsem si opsala ze zapůjčeného sešitku s o…
Jak upéct cukroví s vaječným likérem | recept na vánoční cukroví
Jak upéct cukroví s vaječným likérem | recept na vánoční cukroví. Za několik málo dnů se začne v mnoha domácnostech péct vánoční cukroví. V tuto dobu…