Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit sushi v tempuře | recept

Jak připravit sushi v tempuře | recept. Tempura je těstíčko užívané v japonské národní kuchyni, například při přípravě sushi, které je vyrobené ze studené vody a pšeničné mouky tempurako. Pšeničnou mouku tempurako lze zakoupit ve specializovaných obchodech s asijskými potravinami. Popíšeme si zjednodušenou podobu poměrně náročného receptu na přípravu tempury pro vaše sushi v domácích podmínkách. Není však nad hotový produkt přímo z japonské kuchyně, například když si objednáte nějaký sushi set.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit polévku ramen | recept
Jak připravit polévku ramen | recept. Ramen je skvělá japonská polévka s nudlemi a kuřecím nebo vepřovým masem zalitá vývarem. I když původem pochází…
Jak připravit domácí sushi | recept
Sushi je japonskou lahůdkou, která se v posledních desetiletích postupně začala objevovat i v našich končinách. V současné době je pak velice oblíbený…
Jak si vychutnat sushi | tipy
Jak si vychutnat sushi | tipy. Servírování pestrobarevného sushi je samo o sobě elegantní záležitostí. Používá se obvykle porcelán a bambusové nebo dř…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.