Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tatarák na pařížský způsob | recept

Recept na tatarák na pařížský způsob – to je tatarák servírovaný na opečeném bílém pečivu. Tatarák ze semletého hovězího zadního nebo hovězí svíčkové, žampionů, šalotky, kapary, okurky, dijonské hořčice, worcesteru, čerstvého mletého pepře, soli, vaječného žloutku a smetany. Tatarák na pařížský způsob se v roce 2011 hostům podával u příležitosti Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech ve festivalové restauraci Magic Mirrors. Jak na to? Recept na tatarák krok za krokem ve videu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

David Dlouhý (neověřeno) | Čt, 10/04/2018 - 17:31

O víkendu jsem byl v jedné resturaci a tam měli tatarák, že by se za něj nestyděl ani Pohlreich! Úžasná chuť masa a žádné zbytečnosti navíc. Po diskuzi s obsluhou jsem se navíc dozvěděl, že zde pořádají Mistrovství ČR v míchání tatráku, takže je jasné, že na tataráky jsou tu specialisti. Restaurace se jmenuje Angusfarm Soběsuky a na jejich stránkách jsem našel i recepty na jejich tataráky, takže doporučuji!

<a href="https://www.angusfarm.cz/recepty/tatarsky-biftek-tatarak-2074/">https:/…;

Další zajímavé články

Jak upéct tvarohovo-jablečné řezy
Jak upéct tvarohovo-jablečné řezy | recept jak využít jablka. Vrcholí sklizeň jablek a tak se častěji než jindy v kuchyni zpracovávají plody, které ne…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.