Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept

Jak připravit tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony

Steak z tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept. Steaky z ryb se hodí na přípravu minutkových jídel. Losos i tuňák mají natolik delikátní maso, že je škoda potlačit jeho chuť nějakou složitou přípravou a přehršlí inrediencí. Následující úprava je velmi rychlá a jednoduchá a přitom si pochutnáte. Přesvědčte se sami.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak grilovat lososa i jiné ryby
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.