Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit vajíčkovou pomazánku? Rovnou na 4 způsoby, tradiční i moderní

vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka patří mezi stálice české kuchyně. Je rychlá, levná, sytá a díky své jemné chuti se hodí na chléb, rohlík i jako součást jednohubek pro návštěvy. Čeká vás brzy oslava narozenin, přijede vzácná návštěva, nebo jdete naopak vy k někomu a chcete přinést výtečný kousek pohoštění? Vsaďte právě na "obyčejná" vajíčka se správným dochucením. Ačkoliv ji většina z nás zná v tradiční podobě s majonézou, existuje mnoho variací, které stojí za vyzkoušení. Nabízíme čtyři osvědčené recepty – od klasiky až po lehčí či výraznější verze pro ty, kteří rádi objevují nové chutě.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.