Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit zapečeného pangasia | recept

Zapečený pangasius s bramborem a rozmarýnem recept. Pokud máte chuť na rybu a oceňujete nepřítomnost kostí, nízkou cenu a nepřítomnost rybího zápachu, pak pangasius je ideální pro váš jídelní stůl. Na přípravu zapečeného pangasia budeme potřebovat kilo ryby, na přílohu kilo brambor. Při přípravě zapečeného pangasia postupujeme podle videoreceptu. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat domácí rybí salát | recept
Jak udělat domácí rybí salát | recept
Rybí salát | recept. Na domácí rybí salát dobře zužitkujeme části ryb, které zbyly po filetování nebo méně kvalitní části kapra od ocasu. Na rybí salá…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.