Jak připravit zdravé raw vánoční cukroví bez pečení i výčitek?
Vánoce si většina z nás neumí představit bez cukroví. Vanilka, skořice a oříšky k nim prostě patří. Ale co když si chceme dopřát sladké potěšení, aniž bychom se přejedli cukru a bílé mouky? Řešením je raw cukroví – dezerty připravené z přírodních surovin, bez pečení, vajec i mléka. Jsou plné vitamínů, vlákniny a zdravých tuků, a přitom chutnají úžasně.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Vánoční slepované rohlíčky s marmeládou: jemné, křehké a zasněžené cukrem
Slepované cukroví patří k nejvoňavějším vánočním klasikám, a pokud máte rádi marmeládová kolečka nebo linecké, pak si rohlíčkovou variantu zamilujete…
Jak na mandlová a lískovo-oříšková kolečka s bílou čokoládou
Pokud máte rádi cukroví, které je křehké, voňavé a přitom ne příliš sladké, zkuste upéct mandlová nebo lískovo-oříšková kolečka s bílou čokoládou. Tyt…
Jakých 5 osvědčených druhů ořechového cukroví nesmí chybět na vánočním stole
Ořechy k Vánocům prostě patří. Dodávají cukroví nezaměnitelnou chuť, vůni i jemnost. Ať už dáváte přednost vlašským, lískovým nebo mandlím, ořechové p…
Jak si udělat perníčky, které voní anýzem
Anýz patří mezi ta koření, která si vás získají svou osobitou vůní – jemně nasládlou, kořeněnou a lehce připomínající lékořici. Už po staletí se použí…
Jak na halloweenské koláčky, perníčky, muffiny a jiné dobroty pro malé i velké
Halloween není jen o dýních a strašidelných kostýmech, ale i o zábavném pečení. Drobné sušenky, koláčky a perníčky ve tvaru duchů, netopýrů či pavouků…





