Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit zdravější lívance z podmáslí | recept

Jak připravit zdravější lívance z podmáslí | recept

Zdravější lívance z podmáslí | recept. Lívance z podmáslí jsou velmi nadýchané a vláčné. V našem článku vám poradíme, jak tyto lívance připravit ve zdravější variantě z celozrnné špaldové mouky. Lívance z podmáslí nemusíte nechávat kynout, proto je budete mít hotové během chvíle. Chutnají skvěle třeba s javorovým sirupem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Dana (neověřeno) | So, 01/15/2022 - 14:38

Lívance z podmáslí jsem dělala poprvé, určitě ne naposled. Byly krásně nadýchané, i když jsem použila pouze celozrnnou špaldovou mouku (ne jemně mletou) s trochou ovesných vloček. Nahoru rozmixované kaki s chia. Díky za recept

Další zajímavé články

Jak připravit Boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.