Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty

Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty

Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty. Na Wikipedii se dočtete že šakšuka je původem severoafrický zeleninový pokrm, který se stal velmi populárním v Izraeli a je zde i považován za národní pokrm. Nebudu zde spekulovat o jeho původu, nicméně faktem zůstává, že se jedná o snídani oblíbenou od Maroka po Turecko. Základem jsou rajčata (paprika, lilek) a vajíčka, ovšem možností je neomezeně. Chcete-li, uvařte si šakšuku s rajčaty podle návodu v dnešním článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.