Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit žemlovku z toustového chleba | recept

Jak připravit žemlovku z toustového chleba | recept

Křupavá a dozlatova propečená žemlovka, která voní po skořici a vanilce, s notnou dávkou pokrájených jablek obohacených vlákninovou hodnotou, to je klasika, která má v české kuchyni svoje místo. Její příprava je jednoduchá, finančně nenáročná a hlavně – chutná výtečně.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat žemlovku | recept
Jak udělat žemlovku | recept
Žemlovka | recept. Žemlovka (zemlbába) je jídlo, které každý zná ze školní jídelny, kde mělo podobu rozbředlé neochucené hmoty. Alespoň v té naší jíde…
kakaovo-kokosové sušenky
Jak upéct „Koka“ sušenky – recept
Máte rádi sušenky Koka, ale protože jsou čím dál dražší, chcete si je připravit sami? Možná máte velkou spotřebu, možná vám vadí, že jsou v nich…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.