Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit žemlovku z toustového chleba | recept

Jak připravit žemlovku z toustového chleba | recept

Křupavá a dozlatova propečená žemlovka, která voní po skořici a vanilce, s notnou dávkou pokrájených jablek obohacených vlákninovou hodnotou, to je klasika, která má v české kuchyni svoje místo. Její příprava je jednoduchá, finančně nenáročná a hlavně – chutná výtečně.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat žemlovku | recept
Jak udělat žemlovku | recept
Žemlovka | recept. Žemlovka (zemlbába) je jídlo, které každý zná ze školní jídelny, kde mělo podobu rozbředlé neochucené hmoty. Alespoň v té naší jíde…
kvasnicové cukroví
Jak na tradiční kvasnicové cukroví
Možná si pamatujete, jak se u babičky na vále kynulo těsto a okna se mlžila teplem i vůní másla, vanilky a droždí. Kvasnicové cukroví je přesně takové…