Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si vychutnat víno bez mýtů a zažitých představ

24. Leden 2015

Mýty, zažité stereotypy a klišé o víně rozvrací přední česká sommeliérka Klára Kollárová ve videu Vinařského fondu. Suché víno nemusí být vždy kyselé, i na Moravě můžeme vyrobit skvělé červené víno - jenom to není jižní typ červeného vína, sklenici s vínem držíme vždy za stopku, dát si k rybě nebo bílému masu lehké červené víno - to rozhodně není chyba. A další praktické rady pro ty, kteří si dobré víno chtějí opravdu vychutnat.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak poznat dobré víno | tipy
Jak poznat dobré víno | tipy. Vinařství má v Čechách a na Moravě dlouholetou tradici. Nabídka obchodů je stále bohatší i díky dovozu vín ze zahraničí.…
Jak poznat kvalitní burčák | tipy
Jak poznat kvalitní burčák | tipy. S vinobraním se na pultech obchodů, nebo při různých poutích a slavnostech, objevuje burčák. Jde o částečně zkvašen…
Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…
Jak zpracovat brusinky | recepty
Jak zpracovat brusinky | recepty. Dnes se s vámi podělím o recepty na zpracování brusinek. Všechny recepty jsou mnohokrát odzkoušené a snadné. Brusink…