Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si vychutnat víno bez mýtů a zažitých představ

24. Leden 2015

Mýty, zažité stereotypy a klišé o víně rozvrací přední česká sommeliérka Klára Kollárová ve videu Vinařského fondu. Suché víno nemusí být vždy kyselé, i na Moravě můžeme vyrobit skvělé červené víno - jenom to není jižní typ červeného vína, sklenici s vínem držíme vždy za stopku, dát si k rybě nebo bílému masu lehké červené víno - to rozhodně není chyba. A další praktické rady pro ty, kteří si dobré víno chtějí opravdu vychutnat.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak poznat dobré víno | tipy
Jak poznat dobré víno | tipy. Vinařství má v Čechách a na Moravě dlouholetou tradici. Nabídka obchodů je stále bohatší i díky dovozu vín ze zahraničí.…
Jak poznat kvalitní burčák | tipy
Jak poznat kvalitní burčák | tipy. S vinobraním se na pultech obchodů, nebo při různých poutích a slavnostech, objevuje burčák. Jde o částečně zkvašen…
Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.