Přejít k hlavnímu obsahu

Jak snadno a rychle udělat džem z borůvek | recepty

Jak snadno a rychle udělat džem z borůvek | recepty

Jak snadno a rychle udělat džem z borůvek | recepty.  Tmavě modré plody borůvek jsou přirozeně sladké s mírnou chutí. Jsou velmi oblíbené na koláčích, v dezertech a zavařeninách. Připravuje se z nich i borůvkové víno, které má údajně léčivé účinky. Borůvky se dají zmrazit, aroma i chuť si zachovají až jeden rok. V článku vám poradíme, jak si snadno a rychle udělat domácí borůvkový džem v několika příchutích.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zpracovat brusinky | recepty
Jak zpracovat brusinky | recepty
Jak zpracovat brusinky | recepty. Dnes se s vámi podělím o recepty na zpracování brusinek. Všechny recepty jsou mnohokrát odzkoušené a snadné. Brusink…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.