Jak snadno a rychle udělat džem z borůvek | recepty
Jak snadno a rychle udělat džem z borůvek | recepty. Tmavě modré plody borůvek jsou přirozeně sladké s mírnou chutí. Jsou velmi oblíbené na koláčích, v dezertech a zavařeninách. Připravuje se z nich i borůvkové víno, které má údajně léčivé účinky. Borůvky se dají zmrazit, aroma i chuť si zachovají až jeden rok. V článku vám poradíme, jak si snadno a rychle udělat domácí borůvkový džem v několika příchutích.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct borůvkový koláč z kynutého těsta | recept
Jak upéct borůvkový koláč z kynutého těsta | recept. Prázdniny začínají a jejich začátek je tradičně čas borůvkových knedlíků, koláčů a jiných pochout…
Jak upéct bezlepkové borůvkové řezy | recept
Bezlepkové borůvkové řezy | recept. Pokud si chcete připravit chutný moučník z lesních nebo kanadských borůvek v bezlepkové variantě, u…
Jak na křehké borůvkové galetky s tvarohem | recept
Jak na křehké borůvkové galetky s tvarohem | recept. Luxusní galetky upečené z křehkého listového těsta jsou opravdu vysoce komfortním zákuskem.…
Jak zpracovat brusinky | recepty
Jak zpracovat brusinky | recepty. Dnes se s vámi podělím o recepty na zpracování brusinek. Všechny recepty jsou mnohokrát odzkoušené a snadné. Brusink…
Jak upéct luxusní borůvkový koláč s kešu oříšky | recept
Jak upéct luxusní borůvkový koláč s kešu oříšky | recept. Lahodná borůvková náplň v obklopení příjemně nasládlých kešu oříšků - to je přímo…