Přejít k hlavnímu obsahu

Jak správně skladovat cukroví | rady a tipy

Jak správně skladovat cukroví | rady a tipy

Jak správně skladovat cukroví | rady a tipy. Cukrářské výrobky se rozdělují do skupin podle způsobu výroby a ten určuje jejich trvanlivost. Těmito předpisy se musejí závazně řídit všechny cukrářské výrobny. V domácnostech je mnohdy praxe jiná. Není výjimkou, že cukroví plněné máslovým krémem je hotové již v polovině prosince a nabízeno ještě na Nový rok. Nikdo z nás nechce, aby domácí cukroví někomu způsobilo zdravotní potíže, a to z důvodu nevhodného skladování. Proto jsou v následujícím článku shrnuty nejdůležitější ustanovení pro zacházení s cukrářskými výrobky, mezi něž vánoční pečivo patří.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak o Vánocích nepřibrat | rady
Jak o Vánocích nepřibrat | rady
Jak o Vánocích nepřibrat | rady. Vánoční svátky mají své neopakovatelné kouzlo a každá generace je prožívá jinak. Dříve se na Vánoce držel půst a poté…
Jak na řezy Opilý František | recept
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.