Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat babiččiny škubánky na slano | recept

Tento recept na babiččiny škubánky je krajovým receptem z Moravskoslezského kraje. A na ingredince jsou babiččiny škubánky nenáročné. Stačí vám 1 kg brambor, 200 g krupičky, rozpuštěné máslo, sůl, zakysaná smetana a najemno nasekaná petržel. Babiččiny škubánky lze dokonce připravit i na sladko s povidly nebo sladkým tvarohem. Recept vyzkoušejte, nebudete litovat!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit lepenici
Jak uvařit lepenici | recept na šťouchané brambory se zelím. Lepenice aneb šťouchané brambory s kysaným zelím. Pokrm, který ocenily jak generace…
Jak na batátové chipsy | recept
Batátové chipsy | recept. Batátové chipsy se skvěle hodí k večernímu zobání, namísto kupovaných smažených brambůrků, křupek, tyčinek. Batáty vyni…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.