Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat babiččiny škubánky na slano | recept

02. Říjen 2013

Tento recept na babiččiny škubánky je krajovým receptem z Moravskoslezského kraje. A na ingredince jsou babiččiny škubánky nenáročné. Stačí vám 1 kg brambor, 200 g krupičky, rozpuštěné máslo, sůl, zakysaná smetana a najemno nasekaná petržel. Babiččiny škubánky lze dokonce připravit i na sladko s povidly nebo sladkým tvarohem. Recept vyzkoušejte, nebudete litovat!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zavařit jablka na štrúdl | recept
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do…
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporučuji h…
Jak zavařit hrušky v medu | recept
Jak zavařit hrušky v medu | recept. Domácí kompoty se hodí mít v zásobě ve sklepě nebo spíži. V zimě je využijete na výborné koláče, dezerty nebo ovoc…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.