Jak udělat babiččiny škubánky na slano | recept
04. Září 2020
Tento recept na babiččiny škubánky je krajovým receptem z Moravskoslezského kraje. A na ingredince jsou babiččiny škubánky nenáročné. Stačí vám 1 kg brambor, 200 g krupičky, rozpuštěné máslo, sůl, zakysaná smetana a najemno nasekaná petržel. Babiččiny škubánky lze dokonce připravit i na sladko s povidly nebo sladkým tvarohem. Recept vyzkoušejte, nebudete litovat!
Další zajímavé články
Jak na batátové chipsy | recept
Batátové chipsy | recept. Batátové chipsy se skvěle hodí k večernímu zobání, namísto kupovaných smažených brambůrků, křupek, tyčinek. Batáty vyni…
Jak připravit bramborové pusinky | recept
Bramborové pusinky | recept. Bramborové pusinky poslouží jako chutná slavnostní příloha k nejrůznějším pokrmům. Připravují se z hustší bramb…
Jak namíchat hanácký bramborový salát | recept
Hanácký bramborový salát | recept. Recept na Hanácký salát je z mé sbírky receptů. Byl otištěn před lety v jednom magazínu a pochází ze soutěže vánočn…
Jak upéct zdravý jáhlový koláč s tvarohem a s brambory | recept
Zdravý jáhlový koláč s tvarohem a s brambory | recept. Máte rádi sladké a přitom chcete jíst zdravě. Vyzkoušejte následující recept na jáhlový koláč.…
Jak uvařit hráškovo-bramborové pyré | recept
Hráškovo-bramborové pyré | recept. Tipů na dětská jídla není nikdy dost. Následující recept je důkazem, že pro děti je nejlepší volit jednoduché pokrm…
Diskuze k videu