Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat biftek s bernskou omáčkou | recept

Pro dobrý biftek je základem koupit nejkvalitnější maso. Ke kuchaři doporučovanému masu patří maso z anglického masného plemene Aberdeen Angus, Shorthorn, Hereford z Latinské Ameriky. Investice do dražšího masa se vyplatí. Na přípravu bifteku v domácích podmínkách nám ale musí postačit maso od řezníka. Druhou podmínkou je, aby maso bylo dobře odleželé. Poznáme to tak, že je na krajích nahnědlé. Tentokrát si uděláme biftek s bernskou omáčkou. Bernská omáčka sice není jednoduchá, ale jistě to je pro nás v kuchyni výzva. Dobrou chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit rumunský guláš | recept
Jak uvařit rumunský guláš | recept
Rumunský guláš | recept. Guláš je jídlo, které má obrovské množství variací. Asi nikdo ho nevaří z přesně odvažovaných a stále stejných přísad. E…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.